Tross en steikende sol som gjør det utrolig varmt å spille, legger damene ned en enorm innsats. Viljestyrken er det ingen ting å si noe på!
Dagens motstander: Løten damelag.
Resultat: 0-0.
Gule/røde kort: 1 gult kort til Løten.
Antall tilskuere: ca 60 personer.

1. omgang er jevn, med et lite overtak til Løten. Begge lag har store sjanser, og det smeller godt i duellene på begge banehalvdeler.
Når dommer blåser igang 2. omgang er det Løten som er på hugget, men dette dabber av etter 5 minutter. Resten av kampens spill foregår for det meste på Løten sin banehalvdel og vi presser de høyt. Nå er det skuddtrening som gjelder slik at ballen går inn på disse sjansene. Det er moro å se at løpetreningene vi har hatt i vinter gir resultat, for vi ga alt til siste sekund!
I treningskamp mot Løten i mars tapte vi 1-5, og i dag var det vi som kunne vunnet.
For et damelag som kun har spilt siden desember, er dette en enorm prestasjon og man kan ta av seg hatten å bøye seg i støvet for damenes innsats etter denne kampen.

Neste kamp er 16. mai, borte mot Østre Trysil. I anledning denne kampen er det satt opp buss. Avreise fra Rema 1000 Kurusand kl 11.00.
Vi vil gjerne ha med oss supportere, så send en melding til Ida Sander på tlfnr: 97677577 dersom du ønsker å være med!

Vi vil også takke det flotte publikummet som tok seg tid til å komme på Furumoen for å heie på oss i dag, det er noe vi setter stor pris på!

_DSC0041

29.4.16 Kongsvinger IL 3 – Galterud Gjemselund (Kunstgress)

Årets første seriekamp endte dessverre med ufortjent 2-1 tap.
Scoringen vår ble satt av Martine Nyløkken, som fintet vekk KIL sin stopper i vendingen og plasserer ballen fint bak keeper.
Det er 76 dager siden vi spilte kamp mot dette KIL-laget sist, da ble stillingen 6-0 til KIL. Det var vår aller første treningskamp. Dagens resultat sier bare litt om hvor mye vi har utviklet oss på så kort tid.
Damene gir full gass fra start og KIL sitt første mål var mest trolig offside som dommer ikke fikk med seg, men giffarchixa hang ikke med hodet av den grunnen.
I 2. omgang var det vi som ville mest, flest sjanser på mål, og det skulle ikke mye til før scoring nr to satt i mål, men det ville seg dessverre ikke for damene i dag.
Tross tap, reiste vi hjem fra Gjemselund med hevet hode. Dagens kamp er noe å være stolt av og vi er klare til å ta i mot Løten på Furumoen 8. mai.