Leie Klubbhuset?

Sjekk om det er ledig herLokalene kan bookes 2 år frem i tid, medlemmer vil ha førsterett på lokalene. Vi gjør oppmerksom på at det etter oppussing ikke er tillatt og henge opp egne pynt i tak og på vegger. se ellers leieavtalen, som du finner lenger ned på siden.

Vi får fra tid til annet spørsmål vedrørende utleie og smittevern. Ved leie av lokaler det det leietaker som er ansvarlig og må forholde seg til myndighetenes regler og råd. På helsedirektoratets siden fant vi en som definer arrangement og hva som er offentlige lokaler.

Du finner denne her på helsedirektoratets side
Folkehelseinstituttets hjemmeside om råd og arrangement

Bilder

For at enn skal kunne leie med medlemsfordeler , må medlemskontingent være betalt, bestillingen blir sjekket mot medlemsregisteret.

NB! Leie ved uteblitt medlemskap vil bli fakturert!

Datoen/ene du ønsker vil da bli orange og de er reservert. Noe som også blir bekreftet i en e-post. Du har lokalene fra  fredag 19;00 til ettermiddag søndag 17:00, ønskes ytterligere dager i forkant av leien koster det 500 kr pr dato.
Når din bestilling er godkjent, kommer det en bekreftelse på e-post adressen som ble brukt ved bestilling.
Vi tar gjerne en prat før leien inngås. kontakt nummer lenger ned på siden

Når du trykker send, etter at du har lagt inn ønsket tidspunkt, da har du også lest og forstått og aksepterer våre betingelser (se under) for leie.

Betingelser:

Denne kontrakten gjelder sammen med «Melding om fest». Personen oppgitt som leietaker, er å anse som den ansvarlige. Ansvarlig leietaker må være minimum 25 år. Klubbhuset med dets fasiliteter er tilgjengelig kl 19:00 fredag til Søndag 17:00. Med fasiliteter menes garderober med dusj, toaletter, kjøkken, peisestue og storsal. Fryseboks/ekstra kjøleskap kan etter avtale gjøre tilgjengelig. Hele kontrakten finnes her, sammen med “melding om fest” som skal til politiet.

Fremleie ikke tillatt.

Ved utleie av anlegget til større arrangement, vil Galterud idrettsforening forbeholder oss retten til å holde kiosk. Dette avtales på forhånd.

* Gjelder ikke for leie til barnebursdager/barnedåp o.l

I tilfeller hvor betingelsene ikke er oppfylt, vil innbetalt lei ikke bli refundert.

Utover det er det ønskelig å få beskjed om noe blir ødelagt, uhell skjer!

Priser

Du kan også benytte Vipps eller kort det vil da bli beregnet et gebyr på 2,5 %.                            Klubbhus ikke medlemmer : kr 2700,- (inkl vask) (Vipps/kort 2770,-)
Klubbhus*Medlemmer: Kr 1000,- inkl vask (Vipps kort 1025 kr) *(Betyr at du er medlem året før og året du ønsker å leie)
Paviljong: kr 900,- (Vipps/kort 930,-) inkluderer tilgang til sanitær og garderober, og vask..

Giro (er uten gebyr) for betaling vil bli sendt på den e-post adressen som blir oppgitt ved bestilling.

Ønsker du projektor og lerret kan dette leies for kr 500, – . Høyttalere og mixer kan leies for kr 1000,-.

Ved avbestilling innenfor 14 dager, betales 50 % av leie. Er ikke leien betalt innen fristen, vil ønsket dato bli gitt videre.

Kontakt Ønskes en titt på lokalene før du/dere bestemmer dere, kan vi avtale et møte ved klubbhuset. Ring 90797135 eller 95079767

Legg inn ønsket tidspunkt her:

Laster kalender...
- Ledig
- Opptatt
- Ikke bekreftet

Organisasjonsnummer:

Fornavn*:

Etternavn*:

Adresse*:

Poststed*:

Postnummer*: