Leie Klubbhuset?

Sjekk om det er ledig herLokalene kan bookes 2 år frem i tid, medlemmer vil ha førsterett på lokalene. Vi gjør oppmerksom på at det etter oppussing ikke er tillatt og henge opp egne pynt i tak og på vegger. se eller leieavtalen, som du finner lenger ned på siden.

Bilder

For at enn skal kunne leie som medlem, skal enn være medlem året før, samt  året enn ønsker å leie.

NB! Resterende leie ved uteblitt medlemskap vil bli fakturert!

Datoen/ene du ønsker vil da bli orange og de er reservert. Noe som også blir bekreftet i en e-post.
Når din bestilling er godkjent, kommer det en bekreftelse på e-post adressen som ble angitt i bestillingen.
Vi tar gjerne en prat før leieavtale inngås. Leiekontrakt finner du her (åpner i ny side) gjelder eventuelt sammen med skjemaet “melding om fest” (PS!Ny epost adresse) som går til politiet. Gjelder ved fest arrangementet på kvelder.

Når du trykker send, etter at du har lagt inn ønsket tidspunkt, da har du også lest og forstått og aksepterer våre betingelser (se under) for leie.

Betingelser: Ansvarlig leietaker må være minst 25 år*. Denne må være fysisk tilstede under hele arrangementet.  Dette kravet er ufravikelig, denne personen vil også bli stilt økonomisk ansvarlig ved ødeleggelser. Selv om ønsket leieperiode er godkjent av Galterud IF, forbeholder vi oss retten til å nekte utleie, hvis ikke våre betingelser er oppfylt. I tillegg skal skjemaet “melding om fest” fylles ut og sendes til politiet (Tilstelninger på kveld, helge dager) for tilstelninger.

* Gjelder ikke for leie til barnebursdager etc

I tilfeller hvor betingelsene ikke er oppfylt, vil eventuell lei ikke bli refundert.

Utover det er det ønskelig å få beskjed om noe blir ødelagt, vi er klarover at uhell kan skje!

Priser

Du kan også benytte Vipps eller kort det vil da bli beregnet et gebyr på 2,5 %.                            Ikke medlemmer: kr 2500,- (inkl vask) (Vipps/kort 2565,-)
Medlemmer: Kr 1000,- inkl vask (Vipps kort 1025 kr)
Paviljong: kr 750,- (Vipps/kort 770,-) inkluderer tilgang til toalett, og vask av sanitær. (Betyr at du er medlem året før og året du ønsker å leie)

Giro (er uten gebyr) for betaling vil bli sendt på den e-post adressen som blir oppgitt ved bestilling.

Ønsker du projektor og lerret kan dette leies for kr 500, – . Høyttalere og mixer kan leies for kr 1000,-.

Avbestilling innen 14 dager, betales halv leie. Er ikke leien betalt innen fristen, vil ønsket dato bli gitt videre.

Når bekreftelsen er mottatt, eller du ønsker en titt før, kan vi avtale et møte ved klubbhuset. Ring 90797135 eller 95079767

Legg inn ønsket tidspunkt her:

Laster kalender...